Doorzoek de website

Contact

Van der Hoorn Hovenier

Meervlietstraat 13
1566 TL Assendelft


kvknr. 57422117

0645744886

vanderhoornhovenier@gmail.com

Tuinonderhoud & renovatie

Al het onderhoud van uw tuin is bij mij in goede handen. Bijvoorbeeld het snoeien van uw struiken en planten, besmesten van uw borders of het maaien van uw gazon. Maar ook het onkruidvrij houden van uw bestrating en onderhoud aan uw houtwerk kan ik voor u uit handen nemen.

Uw tuin leeft en heeft daarom zorg nodig. Goed tuinonderhoud is de basis om uw tuin in de best mogelijke conditie te houden. Om dit te realiseren werk ik uitsluitend met biologische compost van topkwaliteit. Als u het hele jaar door de zekerheid wilt dat uw tuin gezond en prachtig blijft, is deskundig tuinonderhoud geen overbodige luxe. U kunt door mij uw tuin het hele jaar door laten onderhouden.

Een mooie tuin start met een sterk ontwerp. Heeft u al uitgewerkte plannen met uw tuin of zoekt u nog naar inspiratie? Wilt u de tuin in een oase van rust omtoveren of lekker praktisch ingericht hebben voor het hele gezin? Er zijn legio mogelijkheden. Voordat ik aan de slag ga, verdiep ik mij eerst in uw idee van een mooie tuin.